valdan

Tiden går, og min søn er blevet voksen og selvkørende, og minderne om dengang jeg spillede i band og lavede musik dukker op nu og da. Jeg luftede mine tanker om at begynde at spille igen her og der, og i 2018 sendte min gode ven, Knud mig et par tekster han havde skrevet. “Kan du bruge det her til noget?”, spurgte han. Og ja, det kunne jeg godt. Særligt et par af teksterne gik rent ind hos mig.
Det blev starten på en ny og hemmelig karriere i musikkens verden. Vejen er ujævn, og mine evner som både musiker og producer er hvad de er, men jeg hygger mig i de sene nattetimer med guitar, keyboard og mikrofon.

Lover, Lover, Lover – en coverversion af Leonard Cohens fantastiske nummer
Tekst og musik: Leonard Cohen – indspillet i valdano spisestudio januar 2021
Bunker – Bliver vi mon aldrig klogere?…
Tekst: Knud Lykou – Musik: valdan – indspillet i valdano spisestudio oktober 2019
Forstening – tanker fra fjorden…
Tekst: Knud Lykou – Musik: valdan – indspillet i valdano spisestudio juni 2018

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *