kragh/valdan

Samarbejdet mellem valdan og Poul Kragh blev genoptaget i anledning af at Sigfred Pedersen ville være fyldt 100 år i 2003.

Sigfred Pedersen er mest kendt for sine folkekære viser som fx “Nu går våren gennem Nyhavn”, men han har også begået en række digtsamlinger, som stikker langt dybere og med et noget mørkere udtryk. Det er nogle af digtene fra disse samlinger, vi tog udgangspunkt i.

KRAGH/valdans bidrag til fejringen blev et lille elektronisk folkemusikprojekt. Vi fik tilbudt studietid til projektet, men desværre kun i nattetimerne, og da vi begge havde job, der også skulle passes, blev det samlede resultat desværre kun til et par demonumre, optaget i Pouls stue.

Flugt – som et stentag bag to tommer sne…
Tekst: Sigfred Pedersen – Musik: Niels Spies Arr: Poul Kragh og valdan
Aftensang – Vorherre tænder lys bag skyer (brugt som godnatsang til min søn )
Tekst: Sigfred Pedersen – Musik: Niels Spies Arr: Poul Kragh og valdan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *